Matematik

Hjælp med at reducér?

03. februar 2010 af chrid (Slettet)

Nogle der kan hjælpe med denne?  

Reducér (x + y)2 – xy, og isolér r i formlen l · r^2 + p = q

på forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af volume (Slettet)

Den første = (x+y)2 - xy = 2x+2y-xy= 3xy

Isoler i formlen= l*r2+p=q

isoler=  r2= q-p-l

√r2= √q-p-l

r= √q-p-l


Skriv et svar til: Hjælp med at reducér?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.