Matematik
Afledede funktioner
06. februar 2005 af
Peter18 (Slettet)
Hej..
Jeg har eb opgave der driller mig lidt og jeg ville høre om der var nogen der kunne hjælpe lidt..
Jeg skal bestemme d/dx=(1/2-e^-x)
Derudover skal jeg også bestemme d/dx=(1/Kvadratroden til ln(x))
Er der nogen der kan hjæpe lidt?+
Jeg har eb opgave der driller mig lidt og jeg ville høre om der var nogen der kunne hjælpe lidt..
Jeg skal bestemme d/dx=(1/2-e^-x)
Derudover skal jeg også bestemme d/dx=(1/Kvadratroden til ln(x))
Er der nogen der kan hjæpe lidt?+
Svar #1
06. februar 2005 af sigmund (Slettet)
Jeg går ud fra, at du skal differentiere funktionerne 1/(2-e^(-x)) [da (1/2)-e^(-x) er for triviel] og 1/sqrt(ln(x)).
Du bruger reglen for differentiation af en brøk: (f/g)'=(f'*g-f*g')/g^2.
Du bruger reglen for differentiation af en brøk: (f/g)'=(f'*g-f*g')/g^2.
Skriv et svar til: Afledede funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
