Matematik

Simpel diffeentialligninger

08. februar 2010 af 11111111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er gået i står. Kan virkelig ikke hvordan jeg skal gribe den her opgave an.

Håber der er nogen som kan hjælpe:

Bestem til differentialligningen y'=5y den løsning, hvis graf går gennem punktet P(0,4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2010 af mathon

   y = C·e5x       gennem (0,4)

   4 = C·e5·0 = C·1

   C = 4

hvoraf

   y = 4e5x


Skriv et svar til: Simpel diffeentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.