Matematik

Beregn koordinater (korrekt?)

09. februar 2010 af Pthomas (Slettet) - Niveau: A-niveau

En linje har parameterfremstillingen:

(2,-4,8)+t*(1,5,4)

Beregn koordinaterne til skæringen med xz-planen.

Jeg ved at i xz planen er y = 0

Herefter sætter jeg y-koordinatet i parameterfremstillingen lig 0. Således: 0 = -4+t*5  --> t = 0,8

For at finde x og z koordinaterne indsætter jeg t (0,8) i paramaterfremstillingen, som giver mig en x = 2,8 og z = 11,2

Er ovenstående udregning korrekt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det ser rigtigt ud. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2010 af mathon

.


Skriv et svar til: Beregn koordinater (korrekt?)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.