Matematik

areal af M

10. februar 2010 af Milll (Slettet)

en funktion f er givet ved forskirften

f(x) =x + sin (x)

grafen for f, koordinatsystem med enheden førsteakse og linje x=a, a>0, afgrønser i første kvadrant en punktmængde M, der har et areal

Bestem a, så arealet af M bliver 2

jeg får a = 7,00876 men det passer vist ikke

hvor laver jeg fejl?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er dine udregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2010 af mathon

da du ikke har angivet beregningsmåde,
kan spørgsmålet "hvor laver jeg fejl?" ikke besvares


Svar #3
10. februar 2010 af Milll (Slettet)

jeg regner således

solve (2=∫a 0 x+sinx,a) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. februar 2010 af mathon

...har du vinkelmålet i Degree?

Define f(x) = x + sin(x)

solve(∫f(x),x,0,a)=2,a)|a>0


Svar #5
10. februar 2010 af Milll (Slettet)

joo, jeg får stadig samme resultatet


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. februar 2010 af mathon

#4

...med vinkelmålet i radianer

DelVar a,x                    (rens for gamle værditildelinger)

Define f(x) = x + sin(x)

solve(∫f(x),x,0,a)=2,a)|a>0    → display: 1,47817


Svar #7
10. februar 2010 af Milll (Slettet)

hvordn gør jeg det, forstår det ikke :S


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. februar 2010 af mathon

<tast> F4 <tast> 4


Skriv et svar til: areal af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.