Matematik

Ligning for tangent parallel med linje

17. februar 2010 af JonLar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til denne opgave:

Bestem ligningen for den tangent til graf f(x)=√x, der er parallel med linjen med ligningen 16x-2y=-10.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2010 af mathon

Bestem for grafen for f(x) = √x ligningen for tangenten med hældningskoefficient 8


Svar #2
17. februar 2010 af JonLar (Slettet)

ok


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2010 af mathon

             f '(xo) = 1/(2√(xo)) = 8


Skriv et svar til: Ligning for tangent parallel med linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.