Matematik

Isolér " I " fra formlen

02. marts 2010 af OktayG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Brug for lidt hjælp til at isolér "  I  " ifølgende formel:

L = 10 * log I / 10^-12

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2010 af mathon

            L = 10·log(I/10-12)

            log(I/10-12) = 0,1·L

            I/10-12 = 100,1·L

            I = 10-12·100,1·L


Svar #2
02. marts 2010 af OktayG (Slettet)

Okay så var det som jeg havde fundet frem til.

Men tak for hjælpen, EN STOR HJÆLP .


Skriv et svar til: Isolér " I " fra formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.