Matematik

Funktioner.....

03. marts 2010 af Stella Lilja (Slettet)

Hej nogen der kan hjælp med nedenstående opgave:  

vi har punkterne (2006, 116,4) og (2005, 68,9) 

vi har en funktion: Y=b0*a

er der nogen der kan sige mig hvad b0 betyder og vise hvordan man egentlig finder b0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af Isomorphician

b0 er værdien for t = 0, da:

f(0) = b0*a0 = b0*1 = b0


Skriv et svar til: Funktioner.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.