Matematik

areal

04. marts 2010 af isse (Slettet)

hey, er der ikk nogen der har lyst til at hjælpe mig med en opgave jeg ikke kan løse.

Der oplyses, at arealet af blomsterbedet som funktion af vinklen v (målt i radianer) er A(v)=200v/(v+2)^2

a) bestem v, så arealet af blomsterbedet bliver størst muligt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af peter lind

Find A'(v) og løs ligningen A'(v)=0


Svar #2
04. marts 2010 af isse (Slettet)

hvis jeg nu kunne huske hvordan man gjorde det vil jeg ikke være låst fast nu..


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er det, du ikke kan huske? Hvordan man differentierer?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2010 af peter lind

Brug (f/g)' = (f'*g-f*g')/g2 med f(v) = 200v, g(v) = (v+2)2


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2010 af PeterValberg

Se venligst vedhæftede dokument

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:blomsterbed.pdf

Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.