Matematik

Funktioner, hjælp!!!!

07. marts 2010 af Bænkebider (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej folks

Nogen der kan hjælpe, haster meget =)

Har en funktion der lyder: y = 22 - 0,005x

Hvordan kan jeg få x til at stå alene, så der kommer til at stå x = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af jnl123

minus med 22 og divider med -0,005 på begge sider


Svar #2
07. marts 2010 af Bænkebider (Slettet)

Jnl, hvad bliver resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2010 af jnl123

(y-22)/(-0.005) = x        <=>       -200*y + 4400 = x


Svar #4
07. marts 2010 af Bænkebider (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Funktioner, hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.