Matematik

linære funktioner

09. marts 2010 af andreaen (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x)=1x+1,5
        2

g(x)=-x+4
              3

 Løs ligningen f (x ) = g (x ), og forklar hvad løsningen fortæller.

 


Svar #1
09. marts 2010 af andreaen (Slettet)

 hvis der står f(3)=4 er 3 så x og y=4, eller er det omvendt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2010 af Proprium (Slettet)

Sætter du de to ligninger lig hinanden, kan du finde henholdsvis første- og andenkoordinaten til skæringspunktet mellem dem.


Skriv et svar til: linære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.