Matematik

Hjælp hurtigt! til flere matematik vejledende eksamensopgaver

14. marts 2010 af anders4600 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for jeres hjælp og jeg må ikke bruge hjælpemidler 

1) En parabel er bestemt ved ligningen
 

y = x2 - x - 2 


a) Bestem toppunktet for parablen, og skitsér parablen.

2) En funktion f er bestemt ved
f (x) = 7 lnx - 2x2
a) Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1,f(1)).

3) a) Bestem hvert af integralerne og ∫02 xdx  ∫ 02 x ^3/4 dx

kunne ikke sætte integralet ind men 2 står øverst og 0 nederst på dem begge og 3/4 er en brøk

4) Bestem integralet ∫02 (4x - x2) dx og giv en geometrisk fortolkning af resultatet

5) om en funktion oplyses det at f(x) = x2 - 12x

bestem monotoniforholdende for f (x)

tak på forhånd håber i kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2010 af Isomorphician

Du må selv have nogle bud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2010 af udba001 (Slettet)

det der er jo skide let habibi


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2010 af udba001 (Slettet)

jeg skal til terminsprøve fredag - håber vores prøve bliver så let .. det der er barnemad


Skriv et svar til: Hjælp hurtigt! til flere matematik vejledende eksamensopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.