Matematik

HAAASTIG HJÆLP (funktioner)

17. marts 2010 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej kan nogle godhjertede hjælpe med hastigt med denne lille opgave.

hvor jeg skal bestemme vinklen mellem vandret

Vedhæftet fil: mat hjælp 1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2010 af mathon

     a)   tan-1(4) = 76,0º

     b)   tan-1(-0,2) = -11,3º

     c)   tan-1(0,5) = 26,6º


Svar #2
18. marts 2010 af ludvig111 (Slettet)

Mange tak for hjælpen .. Jeg kendte godt formlen der hed Tan V = a, men jeg var ikke sikker på om jeg måtte sige Tan a = V, men mange tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2010 af mathon

...det må du heller ikke
men
         tan(V) = a

         V = tan-1(a)


Skriv et svar til: HAAASTIG HJÆLP (funktioner)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.