Matematik

Haaastig hjælp til funktioner !

23. marts 2010 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Kan nogen hjælpe mig med disse opgaver, jeg har virkelig knoklet mig igennem, men kan seriøst ikke finde ud af det. Jeg har lavet hele opgavesættet men kan ikke finde ud af at lave disse sidste opgaver og det skal afleveres i morgen så jeg håber nogle godhjertede kan hjælpe mig pleasssseee,

Der er givet tre funktioner:

a (x) = 4x + 9

b(x) = -0,2x + 4,8

c (x) = 0,5x + 2

opgaverne lyder således.

- Bestemme forskriften for højden på siden b

- Bestemme forskriften for vinkelhalveringslinjen på siden c.

Jeg har evt. vedhæftet hvordan trekanten ser ud på et billed. (se vedhæftet fil)

håber nogen kan hjælpe please ... mvh Ludvig

Vedhæftet fil: trekant.JPG

Skriv et svar til: Haaastig hjælp til funktioner !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.