Matematik

At bevise (cos(v))2+(sin(v))2=1

24. marts 2010 af CamillaJuulM (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået til opgave at bevise denne ligning:

(cos(v))^2+(sin(v))^2 = 1

How to do?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Kig på enhedscirklen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2010 af mathon

   enhedscirklens ligning

                       x2 + y2 = 1
hvor
pr definition
   x = cos(V)
   y = sin(V)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2010 af JKaram (Slettet)

Pyth.

Karam


Skriv et svar til: At bevise (cos(v))2+(sin(v))2=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.