Matematik

funktioner

05. april 2010 af kalle09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej.. jeg sider og laver funktioner i matematik, men er kørt fast.. så håber der er en hjælpsom sjæl.. stykket lyder sådan her..

skitser grafen for følgende funktioner.

f(x)= { -x2-6x-6 for x ≤ -3

f(x)= {-2x-2 for -3 < x < 0

f(x)= x-1 for x ≥ 0

kan ikke se logiken i hvordan jeg kommer frem til de punkter jeg har brug for?

men på forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2010 af NejTilSvampe

 find skæringspunkterne med x-aksen og y-aksen, det er altid godt. Hvis det har toppunkter så find dem. Find så ud af i hvilke intervaler de er stigende eller aftagende i.


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.