Kemi

pOH beregning

06. april 2010 af Lalle1 (Slettet)

Hej

Hvordan beregner jeg pOH i en 0,125 M HCL opløsning??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af nielsenHTX

HCL er en stræk syre så

pH=-log(H3O+)

pH=log(0,125)

pH=14-pOH

pOH=14-pH
 

håber det kunne hjælpe


Svar #2
06. april 2010 af Lalle1 (Slettet)

pH= -0,9

Er pOH så lig med 13,1??


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2010 af nielsenHTX

pH=0,9 ikke noget minus...

og ja


Skriv et svar til: pOH beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.