Matematik

Følgende rigtigt ?

08. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

Er følgende rigtigt eller forkert ?

a. 2x*4y*z*3v=4y*z*3v*2x Jeg tror den er rigtig

b. 3a*5b*c=15abc den er rigtig.

c. 7k*3m*3n = 53kmn forkert

Er dette rigtigt, det jeg har skrevet ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2010 af PeterValberg

a) 24xyzv

b) 15abc

c) 63kmn

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

tak. så det vil sige, at den første er forkert, b er rigtig , c er forkert

Ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2010 af PeterValberg

jo

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Følgende rigtigt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.