Matematik

Hjælp til eksponentiel funktion

11. april 2010 af A58 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!
håber der er nogen der kan hjælpe.

Ved vi at f(x)=ax er en eksponentiel funktion.

Vi skal undersøge om funktionen opfylder betingelsen

Vmf = ]0,∞[   ???

Og om det er rigtigt at f(x) er en eksponentialfunktion med b = 1?


Skriv et svar til: Hjælp til eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.