Matematik

funktioner

11. april 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

kan ikke lige finde ud af disse opgaver.håber virkelig i kan hjælpe

angiv de to funktioner f og g således at h(x)=f(g(x))

h(x)= e 2x^2

h(x)= (6x+1)4

h(x)= √ 3x-1

h(x)= log(x2)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Den første f(x) = ex, g(x) = 2x2, f(g(x)) = f(2x2) = ??


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.