Matematik

Problemer med ligninger:s

12. april 2010 af Aleynaa

Jeg kan ik finde ud af denne her ligning og kan i ik også vise hvordan man gør please :S ?



3(x - 4) = 2x + 6
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af Brateslav (Slettet)

3(x - 4) = 2x + 6

3x - 12 = 2x+6

3x-2x = 12+6

1x = 18


Skriv et svar til: Problemer med ligninger:s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.