Matematik

Hjælp igen, tak :D

14. april 2010 af lisbethdam (Slettet)

Hejsa!

jeg er lige i tvivl om det her er rigtig.... så hvis der er en der vil hjælpe mig vil det være dejligt!!

y= 0.0033 * x ^ 3,06

x angiver diamenter målt i mm og y angiver v ægt i karat.

A : bestem diamantens vægt målt i karat . Dens karat er 27,6 mm

y= 0,0033 * 27,6^3,06 = 84,66 karat.

B : en person har to diamanter, den ene diamant er 20 % større end den anden diamants diameter

hvor mange % er den store diamant vægt større end den lille diamant.

så kommer mit sprgsmål.... det jeg har regnet frem til er i hvert fald ikke rigtig.

hvordan skal jeg regne denne opgave ud...???

y= 0,0033 ' 1,2^3,06 og det kan vist ikke passe for det giver 0,0057

Håber på hjælp fra jer derude :)

på forhånd tak!!


Svar #1
14. april 2010 af lisbethdam (Slettet)

Ingen hjælp...???

der må da være nogle kloge hoveder herinde :o)


Svar #2
14. april 2010 af lisbethdam (Slettet)

Jeg prøver lige at rykke den op igen i håb om at der er en der vil hjælpe mig :)


Skriv et svar til: Hjælp igen, tak :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.