Matematik

Lambert-Beers lov

17. april 2010 af JonLar (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hvad er den matematiske model, som ligger til grund for lambert beers lov?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2010 af mathon

        I = Io·e-k·l·c


Svar #2
17. april 2010 af JonLar (Slettet)

 Hvordan redegører man for den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2010 af mathon

                  (Io/I) = ek·l·c

                  ln(Io/I) = k·l·c   =  absorbansen


Skriv et svar til: Lambert-Beers lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.