Matematik

Hvad er forskellen?? en eksponentiel og en eksponentiel funktion

17. april 2010 af Digdem (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har en opgave med spørgsmålet: "beskriv en eksponentiel og en eksponentiel funktion mht. forskrift, Vm(f) og Dm(f)"

Men er der en forskel på en eksponentiel og en eksponentiel funktion.. og hvad er den?? Er total blank her.. Tak for hjælpen <3


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2010 af ramme2 (Slettet)

"beskriv en eksponentiel og en eksponentiel funktion ???  måske en trykfejl.

eksponentielfunktion    y=b*ax

definitionsmængde  dm = ]-∞;∞[     de værdier potensen x kan have

værdimængde          vm = ]o;∞[       b>0  og a>0  a<>1       De værdier y kan have.  Selv om du  tager en uendelig stor negativ værdi af x vil y aldrig blive 0 eller mindre end 0   


Skriv et svar til: Hvad er forskellen?? en eksponentiel og en eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.