Matematik

simpel funktion spørgsmål

20. april 2010 af archenemy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave 3 En funktion f er givet ved f (x)=6x^2 .

Bestem forskriften for den stamfunktion til f , hvis graf går gennem punktet P(1,10)
 

Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal gribe det an :/?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2010 af mathon

F(x) = ∫ 6x2dx = y = 2x3 + k gennem (1,10)

                         10 = 2·13 + k ............osv........


Svar #2
20. april 2010 af archenemy (Slettet)

Super, det aner jeg så ikke hvad er.

Pyt med det :)


Skriv et svar til: simpel funktion spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.