Matematik

finde skæringspunkter til kuglen

20. april 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

håber i kan hjælpe mig med denne opgave udenhjælpemidler

en kugle er givet ved ligningen (x+2)2+(y-2)2+z2=8

bestem kuglens skæringspunkter  med koordinatsystemets førteakse


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. april 2010 af peter lind

Skæringen med første aksen er karakteriseret ved at y=z=0


Skriv et svar til: finde skæringspunkter til kuglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.