Matematik

Bevis at exp(a+b)=exp(a)exp(b)

21. april 2010 af Quantum (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan vises det matematisk at exp(a+b)=exp(a)exp(b) hvor a,b er komplekse tal. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2010 af Lukka (Slettet)


Svar #2
21. april 2010 af Quantum (Slettet)

 tak


Skriv et svar til: Bevis at exp(a+b)=exp(a)exp(b)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.