Matematik

Tangentligning Næste skridt

24. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

En funktion f er bestemt ved: f(x)= x^3+e^x+1

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (0, f(0))

Jeg har fundet f´(x)= 3x^2+e^x

og f´(0)=3*0^2+e^0=1

Hvad er næste skridt så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2010 af mathon

tangentligningen:
                          y = f '(0)·(x-0) + f(0)

                          y = 1·(x-0) + 2 ..............


Svar #2
24. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Super. Altså y=x+2


Skriv et svar til: Tangentligning Næste skridt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.