Matematik
Rækker & kolonner
02. marts 2005 af
pegasus72 (Slettet)
Har rektangel(stor) hvor X = 2Y
Har rektangel(lille) hvor X = 3/2Y
Antal rektangel(lille) (A) er variabel.
Spørgsmål:
******************************************
Skal have placeret A x rektangel(lille)
i rækker og kolonner i rektangel(stor)
hvor forholdet 3/2Y bibeholdes...
F.eks 12 stk vil præcis give 3 rækker og 4 kolonner...
Der vil uundgåeligt blive frie pladser ved visse antal i nederste række, højre side..
Håber i kan hjælpe..
Har rektangel(lille) hvor X = 3/2Y
Antal rektangel(lille) (A) er variabel.
Spørgsmål:
******************************************
Skal have placeret A x rektangel(lille)
i rækker og kolonner i rektangel(stor)
hvor forholdet 3/2Y bibeholdes...
F.eks 12 stk vil præcis give 3 rækker og 4 kolonner...
Der vil uundgåeligt blive frie pladser ved visse antal i nederste række, højre side..
Håber i kan hjælpe..
Skriv et svar til: Rækker & kolonner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
