Matematik
Hjælp Til Meget Lille Regnestykke!!
02. marts 2005 af
OrmstrupDK (Slettet)
Jeg kan virkelig ikk tænke klart!!
Nogen der kan hjælpe mig med at løse den her??
x² * 0,2^(x-1) = 0
Ved den er simpel..men min hjerne har slået klik!!
Nogen der kan hjælpe mig med at løse den her??
x² * 0,2^(x-1) = 0
Ved den er simpel..men min hjerne har slået klik!!
Svar #2
02. marts 2005 af OrmstrupDK (Slettet)
Hmm...ja okay... ku si' mig selv...
Hva så med
0,2^(x-1)= 0
???
og Tak!!!
Hva så med
0,2^(x-1)= 0
???
og Tak!!!
Svar #4
02. marts 2005 af Epsilon (Slettet)
#3: Du har ret Katty, men det er imidlertid ikke et argument for, at ligningen;
0.2^(x-1) = 0 (1)
ikke har nogen løsning.
Man kan observere, at
0.2^(x-1) = (0.2^x)*(0.2^(-1)) = 5*0.2^x
er en eksponentiel udvikling, og som bekendt er eksponentialfunktionen 0.2^x strengt positiv. Derfor har (1) ingen løsning.
//Singularity
0.2^(x-1) = 0 (1)
ikke har nogen løsning.
Man kan observere, at
0.2^(x-1) = (0.2^x)*(0.2^(-1)) = 5*0.2^x
er en eksponentiel udvikling, og som bekendt er eksponentialfunktionen 0.2^x strengt positiv. Derfor har (1) ingen løsning.
//Singularity
Skriv et svar til: Hjælp Til Meget Lille Regnestykke!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
