Matematik

Integration uden hjælpemidler?

06. maj 2010 af ramuk (Slettet)

Hey har problemer med denne opg. :

∫(x/√(x+5)) dx

 ! vink: x = x + 5 - 5

hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2010 af NejTilSvampe

∫ (x+5)/√(x+5) - 5/√(x+5) dx

u = (x+5)

du = dx

∫ u / √u - 5/√u du

∫ u0,5 - 5u-0,5 du = 1/1,5 u1,5  5/0,5 u0,5 + k


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. maj 2010 af mathon

skrevet lidt anderledes
se

Vedhæftet fil:integral_82.doc

Skriv et svar til: Integration uden hjælpemidler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.