Matematik

Hvorfor differentieres det sådan?

07. maj 2010 af LasOlsen1990 (Slettet)

Hvorfor differentieres 3x til 3 og e^2x til 2e^2x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Den anden er mere interessant exp(2x) (eller e2x) kan laves om til exp(u), hvor u = f(x) = 2x. Så den differentieres dernæst som en sammensat funktion exp(u)' = exp(u)*du/dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2010 af mstouby (Slettet)

 Dit spørgsmål er enten for stort eller for upræcist til at blive besvaret her. Jeg synes, du skal tale med din underviser.


Skriv et svar til: Hvorfor differentieres det sådan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.