Matematik

eksponentiel funktion

13. maj 2010 af rnadal (Slettet)

jeg får følgende koordinater at vide (2,3) og (6,6)

og skal bestemme en regneforskrift for den eksponentielle funktionen

hvordan gør jeg ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2010 af XiphiasFO (Slettet)

Forskriften for en eksponentiel funktion hedder:

f(x) = b*ax

a = x2-x1√(y2/y1)

b = y1/(ax1)


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.