Matematik

Ti-89 Regner forkert

25. maj 2010 af JacobRex (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ello

Som så mange andre sidder og og læser op til matematik og er i øjeblikket i gang med en lineær regression

Jeg har tallene:

År 1981 1984 1985 1988 1998 1999 2002 2003 2007
Tid 7698 7685 7632 7610 7565 7542 7538 7495 7466

Men får a: -6,95201 og b: 21455,7

Dette virker urealistisk og jeg tvivler på om min lommeregner er sat rigtigt op? Den er sat til degrees

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2010 af hulsig (Slettet)

 Jeg kan uden at have set opgaven forestille mig at du skal sætte 1981 som "år 0" og 1984 som 3 osv...


Svar #2
25. maj 2010 af JacobRex (Slettet)

 Aha.. Så får jeg A= -6,988 og b= 7683,96 men resultatet skulle gerne være a=-8,19 b=7688,6


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Nå jeg laver lineær regression i Excel, får jeg

a = -8,1878 og b = 7688,6 (med 1981 sat som år 0)


Svar #4
26. maj 2010 af JacobRex (Slettet)

 Præcis, og der får jeg -6 og 7683,96 hvilket jeg ikke helt kan forstå


Skriv et svar til: Ti-89 Regner forkert

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.