Matematik

integral - areal

27. maj 2010 af klinki (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er lige gået igang med nogle matematikopgaver for at friske lidt op i hukommelsen. nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave:

du skal bestemme arealet af den figur, der afgrænses af grafen for f(x) = x -2   og f(x) = x2 og x-akserne i intervallet [0,5]

det ville være lækkert med lidt hjælp.

på forhånd tusind tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2010 af mathon

f(x) = x-2 er ikke defineret for x = 0


Svar #2
27. maj 2010 af klinki (Slettet)

nej det er derfor jeg ikke kan få den til at gå op :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2010 af Lubas (Slettet)

Bestemte integral fra 0 til 1 af f(x) = x-2 plus det bestemte integrale fra 1 til 5 af f(x) = x2


Svar #4
27. maj 2010 af klinki (Slettet)

hvorfor fra o til 1, der står da i intervallet [0,5]??


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2010 af Lubas (Slettet)

 Prøv at tegn graferne så vil du se =)


Skriv et svar til: integral - areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.