Matematik

Eksponentiel funktion!

29. maj 2010 af sananez (Slettet)

Hej!

Hvorfor er grafen for en eksponentiel funktion ikke en ret linje i et almindeligt koordinatsystem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2010 af mathon

fordi det kræver konstant hældningskoefficient

       dy/dx = Δy/Δx = a
som for
en eksponentialfunktion
er
       dy/dx = ln(a)·y


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.