Matematik

Eksponentiel vækst

05. juni 2010 af m_chr (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hvordan kan man undersøge om x og y i et datamateriale med tilnærmelse kan beskrives ved en eksponentiel udvikling?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2010 af mathon

...eksponentiel regression


Svar #2
05. juni 2010 af m_chr (Slettet)

 Jeg kan ikke finde noget om eksponentiel regression i nogen af vores bøger - har du evt nogle generelle regler som man kan bruge?


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. juni 2010 af mathon

    afbild på enkeltlogaritmisk papir

             hvis grafen tilnærmelsesvis er en ret linje,
             kan datamaterialet med tilnærmelse beskrives som en eksponentiel udvikling


Svar #4
05. juni 2010 af m_chr (Slettet)

 Nååh, tusind tak. :) Nu er der en lampe der blinker


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. juni 2010 af mathon

                                   y = b·ax

                                   log(y) = log(a)·x + log(b)
undertiden
skrevet                      Y = A·x + B


Svar #6
05. juni 2010 af m_chr (Slettet)

 Det forstod jeg ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #7
14. juni 2011 af Mini94 (Slettet)

Hvad er regression??


Skriv et svar til: Eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.