Matematik
Overgang mellem kurver
12. marts 2005 af
Windcape (Slettet)
Hej
Har fået stillet denne opgave:
http://www.thedeathart.dk/cms/matematik
Og at finde funktionen for det stykke er rimeligt nemt nok, men at finde funktionen for den mørkegrønne/brune bue, kan jeg ikke regne ud hvordan skal gøres.
Nogen som kan give en hånd ?
Har fået stillet denne opgave:
http://www.thedeathart.dk/cms/matematik
Og at finde funktionen for det stykke er rimeligt nemt nok, men at finde funktionen for den mørkegrønne/brune bue, kan jeg ikke regne ud hvordan skal gøres.
Nogen som kan give en hånd ?
Svar #1
13. marts 2005 af Windcape (Slettet)
Jeg har regnet det lige mellemstykke ud (lysegrøn) til at være
f(x) = -2x + 4.5
inden for intervallet 2>x>0.5
Men hvordan finder jeg så den hjøre parabels ligning ???
f(x) = -2x + 4.5
inden for intervallet 2>x>0.5
Men hvordan finder jeg så den hjøre parabels ligning ???
Svar #2
13. marts 2005 af zIOn (Slettet)
Kan du ikke bare bruge rødderne og at du ved hvad g(x) er lig med for x = 2?
Skriv et svar til: Overgang mellem kurver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
