Matematik

Løs ligningen R(x) = K(x)

08. juni 2010 af tobyandersen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,


Jeg skal op til mundtlig matematik her på torsdag, og kan ikke rigtigt finde ud af følgende spørgsmål:


Omsætningsfunktionen kan være givet ved og omkostningsfunktionen er givet ved K(x) = 2x + 30.
Løs ligningen R(x) = K(x) og forklar, hvad løsningen beskriver,

På forhånd mange tak.


Med venlig hilsen

Tobias H.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2010 af Erik Morsing (Slettet)

"Omsætningsfunktionen kan være givet ved ", her mangler noget..


Svar #2
08. juni 2010 af tobyandersen (Slettet)

Ja, undskyld. Tak for påmindelsen. :)

Omsætningsfunktionen kan være givet ved R(x)= -x^2+16x og omkostningsfunktionen er givet ved K(x) = 2x + 30.
Løs ligningen R(x) = K(x) og forklar, hvad løsningen beskriver,


Skriv et svar til: Løs ligningen R(x) = K(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.