Matematik

Er det rigtigt at..

14. juni 2010 af SørenV (Slettet)

Hej..

Er det rigtigt at længden af en vektor "i anden" er det samme som den egentlige vektor "i anden".?

Synes jeg at have læst i forbindelse med udledning af skalarproduktet!?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. juni 2010 af mathon

          a2 aa = |a|·|a|·cos(V) = |a|·|a|·cos(0º) = |a|·|a|·1 = |a|2


Skriv et svar til: Er det rigtigt at..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.