Matematik

2 hurtige: BEVIS - differentiabilitet

19. juni 2010 af Katrine7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg har vedhæftet et bevis om differentiabilitet. Der er to spørgsmål som jeg har markeret op med rødt i dokumentet. Jeg ville være rigtig taknemlig hvis nogen ville forklare det :)

Vedhæftet fil: Spørgsmål.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2010 af peter lind

Du sjusker med dine paranteser. Det er måske derfor det går galt for dig.

I tælleren skal der stå (kvrod(x)-kvrod(x0))(kvrod(x) +kvrod(x0)) bruger du reglen (a-b)*(a+b) = a2-b2 med a= kvrod(x), b= kvrod(x0) får du x-x0

Du har i tælleren x-x0 i nævneren (x-x0)(kvrod(x)+kvrod(x0) forkorter du x-x0 ud får du 1/(kvrod(x)+kvrod(x0)) Du glemmer både paranteserne omkring x-x0 og  at fjerne x-x0 når du forkorter ud.


Skriv et svar til: 2 hurtige: BEVIS - differentiabilitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.