Matematik
største mog mindste værdi
22. marts 2005 af
kskovsgaard (Slettet)
f(x)=|x-1|,x tilhører [-3;4]
Mit spørgsmål er bare om jeg kan aflæse den til at være max i 4 og min i 0???
kristian//
Mit spørgsmål er bare om jeg kan aflæse den til at være max i 4 og min i 0???
kristian//
Svar #1
22. marts 2005 af Epsilon (Slettet)
Skriv
|x-1| = 1-x , x
|x-1| = x-1 , x > 1
og behandl de to funktioner separat i de respektive intervaller [-3;1] og ]1;4]. Den første er aftagende og den anden voksende.
//Singularity
|x-1| = 1-x , x
|x-1| = x-1 , x > 1
og behandl de to funktioner separat i de respektive intervaller [-3;1] og ]1;4]. Den første er aftagende og den anden voksende.
//Singularity
Svar #2
22. marts 2005 af mathman (Slettet)
hmm hvad mener du med behandl dem. Altså største og mindste værdien. er det ikke bare 4 og 0?
Svar #3
22. marts 2005 af Epsilon (Slettet)
#2: Jo, men det er lidt let sluppet bare at aflæse dem, når man lige så godt kan argumentere matematisk.
//Singularity
//Singularity
Skriv et svar til: største mog mindste værdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
