Fysik
Tryk på Jorden?
22. marts 2005 af
madsing (Slettet)
Jeg har en opgave som lyder:
Hvor stor er den kraft, hvormed atmosfæren påvirker et areal på 1m^2 på Jorden?
Har følgende formel: Ftyn=m*g? Men er det den rigtige...For er m er vel ikke 0?
//Madsing
Hvor stor er den kraft, hvormed atmosfæren påvirker et areal på 1m^2 på Jorden?
Har følgende formel: Ftyn=m*g? Men er det den rigtige...For er m er vel ikke 0?
//Madsing
Svar #1
22. marts 2005 af KemiKasper (Slettet)
Hint: Tryk er defineret som kraften pr. arealenhed.
p = F/A
p = F/A
Svar #2
22. marts 2005 af madsing (Slettet)
Ja det ved jeg godt...Men måden du finder F på er m*g og jeg kender jo ikke m???
Svar #4
22. marts 2005 af madsing (Slettet)
Arh...Det er self. 1 atm...Jo mange tak...Tror jeg er ved at blive træt...
Skriv et svar til: Tryk på Jorden?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
