Matematik

fourierrækker vis at c_n = c_-n

06. august 2010 af Smail K (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 hej, jeg har en lille opgave som jeg ikke kan komme i gang med, håber nogle kan hjælpe mig. 

opgaven er vedhæftet neden under

Tak

Vedhæftet fil: c_n_=_c_-n.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. august 2010 af himsen (Slettet)

2πcn = ∫π f(x)e-inx dx = ∫π f(-x)e-inx dx  for u=-x

          = - ∫π f(u)einu du = - ( - ∫π f(u)einu du ) = ∫π f(u)e-i(-n)u du = 2πc-n


Skriv et svar til: fourierrækker vis at c_n = c_-n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.