Matematik

ligningen (x-1)(x^2-4)=0 hvordan løses denne

26. august 2010 af don el (Slettet) - Niveau: B-niveau

ligningen (x-1)(x^2-4)=0

hvordan løses denne type


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2010 af JKaram (Slettet)

To størrelser der ganget sammen skal give nul <=> en af størrelserne skal være 0.

Dette kaldes også nulreglen.

Denne kan du bruge

God aften

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2010 af mette48 (Slettet)

(x-1)(x^2-4)=0 ⇒

(x-1)(x-2)(x+2)=0⇒

X-1=0

x-2=0

x+2=0


Skriv et svar til: ligningen (x-1)(x^2-4)=0 hvordan løses denne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.