Matematik

udregning søges

29. august 2010 af tobsas (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej
 

Hjælp min datter kommer med dette regnestykke og jeg kan ikke hjælpe hende

5a+1-2b-5+a
 

kan nogen forklare mig udregningen så vil jeg blive mega glad
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af BrainChild (Slettet)

hej :)

det blir : 6a-4-2b

jeg sagde 5a plus a, så plus en minus 5 og så til sidst har min 2b som ikk har en b den kan pluses med eller minusses


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2010 af Sidselsn (Slettet)

 Når du regner sådan nogle stykker skal du altid regne 

a'erne for sig,

b'erne for sig

c'erne for sig, osv

Du har ligningen:

5a+1-2b-5+a

Her siger du:

5a+a = 6a , 1-5 = -4 , -2b

Så resultatet er 6a-4-2b


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2010 af BrainChild (Slettet)

Præcis ;)!


Svar #4
29. august 2010 af tobsas (Slettet)

Tusinde tak... selv jeg fattede det nu;-)

må lige se om jeg har regnet dette ud rigtigt
 

13b-a+2-4b+a= 9b+2

er det rigtigt???


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2010 af BrainChild (Slettet)

Jo! godt klaret :)


Svar #6
29. august 2010 af tobsas (Slettet)

jah vi takker mega for hjælpen:-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. august 2010 af BrainChild (Slettet)

Intet at takke for :)


Skriv et svar til: udregning søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.