Matematik

Funktioner

30. august 2010 af vict0438 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej 

Jeg har fået et spørgsmål som jeg ikke kan huske hvordan man regner ud, så hvis der en som kan hjælpe mig ville det være dejligt.

To funktioner er givet ved f(x) = x+200 og g(x) = −3x+600.
Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner.

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2010 af mathon

skæring kræver bl.a. identisk 2.koordinat:
 

dvs                                          x+200 = y = −3x+600


Svar #2
30. august 2010 af vict0438 (Slettet)

 Det forstår jeg ikke helt, kan du ikke uddybe det lidt eller forklare det på en anden måde ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2010 af mathon

løs ligningen


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.