Matematik

Rødder og potenser.

01. september 2010 af ANK94 (Slettet)

Jeg ved ikke hvordan jeg skal løse dette regnestykke og håber meget at nogle ville hjælpe mig.:

Omskriv til én rod ved først at omskrive til en potens an:

(3√a2)2/3


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2010 af mathon

                                                   (3√a2)2/3 = (a(2/3))(2/3) = a4/9 = 9√(a4)


Skriv et svar til: Rødder og potenser.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.