Matematik

Løs Ligning...

01. september 2010 af hedis (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg ville høre om hvordan jeg skal gribe sådan en ligning an:

2x + 11y = 13 og 3x − 5y = 7  :S


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2010 af Yow! (Slettet)

brug "lige store koefficienters metoden":

2x + 11y = 13
3x − 5y = 7

6x + 33y = 39
6x −10y = 14

39 - 14 = (6x + 33y) −(6x − 10y)

osv. osv...

når du har fundet en af konstanterne indsætter du den i en af ligningerne og beregner den anden konstant...
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2010 af Yow! (Slettet)

..


Svar #3
01. september 2010 af hedis (Slettet)

..


Svar #4
01. september 2010 af hedis (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september 2010 af Yow! (Slettet)

selv tak.. :=)


Skriv et svar til: Løs Ligning...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.