Matematik
Finde de arbitrære konstanter
01. april 2005 af
Bumle90 (Slettet)
Jeg har en diffligning af 2. orden med begyndelsesbetingelserne
yn(0)=0,y'n(0)=1.
Selve løsningen af diffligningen har jeg lavet, og jeg har fundet ud af at karakterligningen udgjorde 2 kompleks konjugerede rødder.
Så jeg har opstillet de to ligninger:
0=c*cos(theta)
1=1,6283*10^-1*c*cos(theta)-3,9*10^-5*c*sin(theta)
Men jeg kan simpelthen ikke lige gennemskue hvordan jeg isolerer og finder hhv. c og theta.
Er det evt. nogle der kan hjælpe mig med det? mvh. Bumle90
yn(0)=0,y'n(0)=1.
Selve løsningen af diffligningen har jeg lavet, og jeg har fundet ud af at karakterligningen udgjorde 2 kompleks konjugerede rødder.
Så jeg har opstillet de to ligninger:
0=c*cos(theta)
1=1,6283*10^-1*c*cos(theta)-3,9*10^-5*c*sin(theta)
Men jeg kan simpelthen ikke lige gennemskue hvordan jeg isolerer og finder hhv. c og theta.
Er det evt. nogle der kan hjælpe mig med det? mvh. Bumle90
Skriv et svar til: Finde de arbitrære konstanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
